Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δεν μπορώ να συγχωρώ...


Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον Μ.Α., που παρά την κατάπτυστη συμπεριφορά του παρακάτω εικονιζόμενου, έχει την μεγαλοσύνη και την Ανθρωπιά να μπορεί να συγχωρεί.

Το κατάπτυστο μήνυμα
Η ανάρτηση του Μ.Α στην προσωπική του σελίδα στο facebook
 Είναι ελπιδοφόρο ότι υπάρχουν σήμερα Άνθρωποι όπως ο Μ.Α, που παρά την κατάσταση στην οποία μας έχουν οδηγήσει να βιώνουμε καθημερινά, έχει την δύναμη ψυχής και το ανοιχτό μυαλό να μπορεί να παραβλέπει τη συμπεριφορά αυτού του ανθρωποειδούς και να προχωράει παρακάτω.

Εγώ όμως δεν έχω την δύναμη του Μ. και δεν μπορώ να συγχωρήσω αυτό τον κανίβαλο που φέρει απλά την μορφή ανθρώπου. 
Δεν μπορώ να συγχωρήσω αυτόν που δεν σέβεται την ανθρώπινη ύπαρξη
Δεν μπορώ να συγχωρήσω αυτόν που προκειμένου να αποκτήσει οφέλη ο βουλευτής του και κατ’ επέκταση το κόμμα του αδιαφορεί για το πόσοι πεθαίνουν
Δεν μπορώ να συγχωρήσω αυτόν που έτρεξε να κρυφτεί επειδή τον μάλωσε ο βουλευτής του αντί να αναλάβει την ευθύνη της πράξης του.
Δεν μπορώ να συγχωρήσω κυρίως όμως τον βουλευτή που δεν είχε την παραμικρή αντίδραση απέναντι στο θέμα και ειδικά μετά την έκταση που πήρε. Αντιθέτως ο λαλίστατος κατά τα λοιπά βουλευτής του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, αφήνοντας μου το περιθώριο να σκέφτομαι ότι υιοθετεί τις απόψεις του συνεργάτη του.
Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον βουλευτή ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Νικολόπουλο, αφού από την στιγμή που δεν μπορεί να βάλει τάξη στα του οίκου του, δεν είναι πολιτικά έντιμο να ζητά να τον εμπιστευθούν οι Αχαιοί για να συμβάλει στην «σωτηρία» της χώρας.

Και τώρα πια, η όποια αντίδραση σας αγαπητέ βουλευτή του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Νικολόπουλε, θα είναι τόσο υποκριτική όσο υποκριτικό είναι και το μότο σας ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Σας παρακαλούμε πολύ κάντε μας μια μεγάλη χάρη, δεν θέλουμε την «σωτηρία» μας από «σωτήρες» σαν εσάς, θέλουμε να μας βοηθήσετε να απαλλαγούμε απ’ όλους εσάς τους «σωτήρες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου