Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αυτό είναι το ήθος των συνεργατών των βο(υ)λευτών...


Είναι τέτοιος ο πανικός που έχει πιάσει όλα τα πολιτικά εκτρώματα που έχουμε όλοι εκθρέψει σε τούτη τη χώρα που δεν υπολογίζουν τίποτε πλέον.

Είναι τέτοιος ο τρόμος που τους έχει καταβάλλει ότι θα χάσουν την καρέκλα, την εξουσία που είναι αποφασισμένοι για όλα.

Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την παρακάτω εικόνα.  Την εικόνα την πήρα από σελίδα φίλου στο facebook ο οποίος είναι ο παραλήπτης και ο αποστολέας είναι συνεργάτης βο(υ)λευτή, και για την προστασία του δεν αναφέρω ονόματα (όχι του βουλευτή και του συνεργάτη του) γιατί είναι γνωστό το ήθος τους και ο πόλεμος που πρόκειται να δεχθεί.

"kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw ... gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou .... sta @@ mou an pe8anan - autoktonisan - skwto8ikan .... opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!!
mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis..... euxaristw gia ton xrono sou!"



Και όλο αυτό με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξεί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει "ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ" και του απάντησε "Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανένας ζωντανός"

Αυτό είναι το ήθος τους, αυτό είμαστε για όλους αυτούς, μας λογίζουν ως ένα ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτός είναι ο τρόπος μάλλον με τον οποίο ευαγγελίζονται να μα σώσουν, με το να μας οδηγήσουν στην ολοκληρωτική εξαθλίωση, να μην αντέχουμε άλλο και να μην μείνει κανένας ζωντανός.

Θυμήσου καλά αυτά τα λόγια  «sta @@ mou an pe8anan - autoktonisan - skwto8ikan ....» την Κυριακή 6 Μαϊου όταν πας να ψηφίσεις.

______________________________________________________________________
Την ευθύνη αυτής της δημοσίευσης φέρω αποκλειστικά εγώ και το διευκρινίζω επειδή αφορά τρίτο πρόσωπο απ’ όπου και πήρα την φώτο.



Άννα Σκαρλάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου