Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Είμαστε ακόμα όρθιοι και αφού δεν μας σέβεστε… θα μας φοβάστε


Ένας ηλικιωμένος άνδρας αυτοκτόνησε την Τετάρτη το πρωί και μάλιστα συνταξιούχος, άρα μια σύνταξη λιγότερη για το κράτος. Έτσι το βλέπουν οι σύγχρονοι ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . 
Δεν ήταν ένας άνθρωπος άλλα ένας ακόμα αριθμός. Κάπως έτσι προφανώς οραματίζονται την σωτηρία της Ελλάδας, αυτός μάλλον είναι ο στόχος τους, να μας ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

Γιατί αυτός ο Άνθρωπος δεν αυτοκτόνησε τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
  

Η κοροϊδία και η υποκρισία για άλλη μια φορά διέπρεψε σε όλο της το μεγαλείο μέσα από τις δακρύβρεχτες δηλώσεις των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ, οι οποίοι έσπευσαν, από φόβο, να εκφράσουν την λύπη τους για την αποτρόπαια δολοφονία που είχαν διαπράξει, θεωρώντας ότι θα εκληφθεί ως ελαφρυντικό στοιχείο στην συνείδηση του κόσμου.
Δεν έχουν συνειδητοποιήσει όμως ακόμα αυτοί οι πολιτικά ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα ελαφρυντικό στοιχείο γι’ αυτούς.

Μας έχουν οδηγήσει στην ολοκληρωτική εξαθλίωση, Άνθρωποι σήμερα να ψάχνουν στα σκουπίδια για να εξασφαλίσουν το φαγητό τους. Ψάχνουν στον φυσικό σας χώρο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στους κάδους απορριμμάτων γιατί εκεί ανήκετε, αυτοί είστε.

Μας καταστρέψατε τη ζωή αλλά αυτό δεν σας ήταν αρκετό, θέλετε και να μας την πάρετε.

Θα πρέπει να βάλετε καλά μέσα στο άδειο σας κεφάλι, ότι δεν σας φοβόμαστε, δεν μας τρομάζετε πια. Το μόνο που μας έχει απομείνει είναι η αξιοπρέπεια μας και η ελευθερία μας.
Όλα τα άλλα μας τα κλέψατε, δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε και αυτός που δεν έχει πλέον τίποτε άλλο να χάσει είναι ικανός για όλα. Και κανείς και τίποτε δεν είναί ικανός να τον σταματήσει. Αυτό θα γίνει και το όπλο μας ότι δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε, μόλις απαλλαγούμε από όλα εσάς τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.

Κι είμαστε ακόμα όρθιοι και αφού δεν μας σέβεστε… θα μας φοβάστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου