Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Φίλε του ΠΑΣΟΚ & της ΝΔ μη με καταδικάσεις...


Μέσα σε όλον αυτόν τον ορυμαγδό που επικρατεί  σε ετούτη την χώρα, απορώ πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπορεί να σκέφτονται να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ  ή Ν.Δ ;

Πως θα πας να ψηφίσεις Βενιζέλο όταν ξέρεις ότι είναι ο εμπνευστής σειράς εξαντλητικών μέτρων που έχουν ληφθεί εις βάρος σου χωρίς αποτέλεσμα, παρά μόνο για να φανεί ως το υπάκουο παιδί στα μάτια των δανειστών μας;

Πως θα πας να ψηφίσεις Σαμαρά όταν ξέρεις ότι είναι αυτός που έγινε το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και έκανε στροφή 180 μοιρών ψηφίζοντας τη νέα δανειακή σύμβαση, πως μπορείς να εμπιστευτείς αυτόν που διώχνει και ξαναμαζεύει στο μαντρί του κατά το δοκούν;

Κι όμως θα πας να ψηφίσεις και τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.

Γιατί έτσι σε έμαθαν Έλληνα, να σκύβεις το κεφάλι και να κάνεις ότι θέλουν αυτοί, γιατί σου είπαν ότι η ψήφος είναι «κληρονομική», γιατί φοβάσαι να τολμήσεις κάτι διαφορετικό, γιατί σε εκβιάζουν με ψευδοδιλλήματα ή αυτοί ή το χάος.

Αν δεν θες τον Βενιζέλο και ψηφίσεις Σαμαρά θα πάρεις δώρο και τον Βενιζέλο και τούμπαλιν, θες δεν θες, σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει αυτή είναι η αλήθεια.

Και πες μου έναν λόγο για να ψηφίσω έναν από τους δύο;
Πώς να τους εμπιστευθώ και γιατί;

Όλα αυτά που μου υπόσχονται σήμερα, γιατί εγώ πρέπει να πιστέψω ότι θα τα κάνουν πράξη αύριο; Αν ήθελαν θα τα είχαν κάνει χθες όχι αύριο.

Όλοι πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτή την εκλογική διαδικασία που είναι η σημαντικότερη μετά την μεταπολίτευση για την Ελλάδα, όλοι μαζί πρέπει να δείξουμε την πόρτα της εξόδου σε αυτούς που ξεπούλησαν την Ελλάδα άνευ όρων, που με τις αποφάσεις τους οδηγούν ανθρώπους στην αυτοκτονία, που οδήγησαν έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση, που υποδούλωσαν το αύριο των παιδιών μας.

Εσύ που θα πας να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ.  θα είσαι το ίδιο συνυπεύθυνος από εδώ και πέρα με όλα αυτά τα πολιτικά εκτρώματα, αφού με την ψήφο σου συνυπογράφεις μαζί τους όλα αυτά που θα ακολουθήσουν για την ολοκληρωτική εξόντωση των Ελλήνων.

Αυτή τη φορά είναι στο χέρι μας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. 

Εσύ φίλε που θες να ψηφίσεις αυτούς που μας κατέστρεψαν, σκέψου καλά πριν φθάσεις στην κάλπη, ότι δεν έχεις το δικαίωμα να καταδικάσεις την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σκέψου όχι τον εαυτό σου αλλά το παιδί σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου