Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Οι March to Athens στην Πάτρα την Παρασκευή 7 Απριλίου


Το γνωστό κίνημα March to Athens  έχει ξεκινήσει από την Νίκαια της Γαλλίας με τα πόδια με προορισμό την Αθήνα με σκοπό να πραγματοποιήσουν την Αγορά της Αθήνας στις 5 Μάιου 2012.

Κάνουν αυτή την πορεία για να ενθαρρύνουν τον κόσμο να βγει στους δημόσιους χώρους και να συγκεντρωθεί, να μιλήσει για πολιτική και να αποφασίσει για την ίδια τη ζωή του. Κάνουν αυτήν την πορεία για να προτείνουν και να μάθουν, για να εμπνεύσουν και να εμπλουτιστούν, για να μιλήσουν και να ακούσουν, να δώσουν και να πάρουν. Θέλουν να φτάσουν στην Αθήνα για να μεταφέρουν ένα μήνυμα ελπίδας και ενότητας. Πάνω από όλα θέλουν να συμμετάσχουν στη Διεθνή Αγορά για να συντονιστούμε σε παγκόσμιο επίπεδο, για να ετοιμάσουμε κοινά σχέδια, να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα και να δημιουργήσουμε μία κοινωνία δίκαιη για όλους.

Οι March to Athens θα επισκεφθούν και την πόλη μας. Θα φθάσουν στην Πάτρα την Παρασκευή 7 Απριλίου και θα παραμείνουν για ένα διήμερο . 
Είναι καθήκον όλων μας να σταθούμε αλληλέγγυοι σε αυτούς του ανθρώπους που ξεκίνησαν αυτό το οδοιπορικό και για όλους εμάς.

Το Σαββατοκύριακο 8 -9 Απριλίου που θα παραμείνουν στην Πάτρα θα διοργανωθούν  διάφορες δράσεις συναντήσεις, Λαϊκές Συνελεύσεις κ.α. Ας φροντίσουμε όλοι μαζί, εμείς οι απλοί πολίτες,  να δείξουμε το ανθρώπινο φιλόξενο πρόσωπο αυτής της πόλης.

Όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό που φαντάζει αδύνατο.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  •  Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τον χώρο διαμονής τους αλλά και για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου