Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Καλεσμα για ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Καλεσμα για ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.


Γράψου στην Ομάδα από το παραπάνω LINK, ΜΟΝΟ εάν είσαι αποφασισμένος να συμμετάσχεις στις συλλογικές νομικές και νόμιμες πράξεις που δρομολογούνται από Δικηγόρο (Ντόρα Κρητικοπούλου/δικηγόρος Αθηνών παρ΄Αρείω Πάγω), που αποσκοπούν στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τους ξένους κατακτητές στους οποίους μας παρέδωσαν οι πολιτικοί, και στην παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων της εσχάτης προδοσίας και των λοιπών εγκλημάτων που διαπράττονται σε βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Λαού.

Το ΦΕΚ 240/2012 κυρώνει την ΠΝΠ (“Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”) με την οποία παραχωρείται ολοκληρωτικά η Εθνική μας Κυριαρχία στους ξένους οικονομικούς δυνάστες. ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ 166 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στη Βουλή στις 14.01.2013. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !

Την ημέρα που δεν θα μπορεί η Ελλάδα να ξεπληρώσει το χρέος που μας φόρτωσαν, γεγονός που θα συμβεί μετά βεβαιότητας, θα δεσμευθεί κάθε περιουσιακό στοιχείο της Ελλάδας υπέρ των ξένων – Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ – ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.

Ήδη ξεκίνησαν, ακόμη και πριν την ψήφιση στις 14.01.2013 της παράδοσης της χώρας μας, να εκδίδουν ΦΕΚ που υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδας, με αναφορά ως έδρα: “ΒΕΡΟΛΙΝΟ”.
Δείτε εδώ, το συνημμένο ΦΕΚ
στην τελευταία σελίδα του, θα δείτε:
Βερολίνο, 7 Ιανουαρίου 2013
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Στο Βερολίνο υπογράφηκε η Εφημερίδα Κυβερνήσεως της Ελλάδας. ΗΔΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ 166 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ : ΝΔ / ΠΑΣΟΚ / ΔΗΜΑΡ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ την προδοσια της Ελλαδας, ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

Για το λογο αυτο,
Εκατοντάδες Αιτήσεις έχουν κατατεθεί απο τους Έλληνες στα αστυνομικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για την εφαρμογή του νόμου και της Εγκυκλίου 4/2012 του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, για να συλληφθούν και να παραπεμφθούν για την εσχάτη προδοσία οι 166 βουλευτές που ψήφισαν το ΦΕΚ 240/2012.
Περιμένουμε την ενεργοποίηση των Εισαγγελέων.

Όσοι είστε αποφασισμένοι να συμμετέχετε σε νομικές και νόμιμες ενέργειες για να τιμωρηθουν οι προδότες, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ελευθερωθεί η Ελλάδα, μπείτε τώρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου