Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙΕΙ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ


Γνωστός πατρινός επιχειρηματίας, εξ αγχιστείας συγγενής λαλίστατου πολιτικού προσώπου, κατηγορείται για τοκογλυφία από επίσης πατρινό επιχειρηματία. 


Οι δύο άνδρες δραστηριοποιούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο.
Οι δυο άνδρες διατηρούσαν εδώ και δεκαετίες οικογενειακή και επιχειρηματική καλή σχέση, ο δεύτερος προ εικοσαετίας περίπου βρέθηκε σε μια δύσκολη κατάσταση και ζήτησε δανεικά10.000.000 δραχμές από τον «φίλο» του.

Αυτά τα 10 εκατομμύρια δραχμές τα πλήρωνε χρυσά μέχρι πρότινος που αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο. Μέχρι σήμερα πέραν τον χρημάτων που του έχει αποσπάσει ο πρώτος, του έχει κάνει και κατάσχεση σε μέρος της κινητής περιουσίας του δεύτερου, και των χρημάτων από την εργασία που εκτελεί ο δεύτερος με το έτσι θέλω.

Ο δεύτερος πλέον έχει προβεί σε μήνυση εναντίον του πρώτου και η υπόθεση θα βρεθεί υποτίθεται στις δικαστικές αίθουσες.

Υποτίθεται όμως γιατί εδώ είναι Ελλάδα, μην το ξεχνάμε αυτό. Και ο κύριος που κατηγορείται έχει αρχίσει ήδη να τα σκάει δεξιά και αριστερά για να μην πάρει διαστάσεις το θέμα. Πλησιάζει ήδη κοινούς γνωστούς των δύο ανδρών για να μεταφέρουν στον μηνυτή « λοιπόν πες του να το τελειώσουμε εδώ και δεν θέλω να μου δώσει τα υπόλοιπα, του τα χαρίζω».  
Για να καταλάβετε του χαρίζει αυτά που του έχει πάρει τριπλά έως σήμερα απ’ αυτά που του είχε δανείσει. 
Μην ξεχνάτε ότι είναι και συγγενής εξ αγχιστείας πολιτικού.

Πηγή : http://contraseolous.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5591.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου