Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Κύριοι στέκομαι απέναντι σας...

ΑΠΟ ΟΙΜΟΣ
Παρέλαση 25ης Μαρτίου...

Από τη μια πλευρά στέκεται όλοι η πολιτική εξουσία της περιοχής.
Εγώ στέκομαι απέναντι, από την άλλη πλευρά.
Τους κοιτώ και με κοιτούν.
ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ και επειδή με γνωρίζουν ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, με κοιτούν απορημένοι.
ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ διότι δεν θέλω να στέκομαι δίπλα σε φθαρμένους ανθρώπους της εξουσίας, έχουν διασπαθίσει το δημόσιο χρήμα, που μάλλον εκκρεμούν εναντίον τους δικαστικές υποθέσεις, που έχουν βολέψει τα συμφέροντα τους, ίσως να έχουν κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, αλλά σίγουρα έχουν αφήσει άνεργους οικογενειάρχες για να προσλάβουν τα δικά τους παιδιά, εθελοτυφλούν απέναντι στην εφαρμογή του Συντάγματος των Ελλήνων των Νόμων, κάνοντας ίντριγκες, και δημιουργώντας κλίκες.

ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ διότι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ.
Οφείλω λοιπόν να:
ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ και δεν είναι θέση ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ούτε θέση περιθωριακή. Άλλωστε, έχω μάθει να ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΟΛΕΜΟΥΣ και αποφεύγω να «κονταροχτυπιέμαι σαν τον Δον Κιχώτη με ανέμους» σε χαμένες μάχες.
ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ διότι υποσχέθηκα πρωτίστως στα παιδιά μου, να αγωνιστώ για το κοινό όφελος της πατρίδας μας και του συνανθρώπου μου, να υπερασπίζομαι τα ΕΘΝΙΚΑ μας ΙΔΕΩΔΗ, τις ξεχασμένες ΑΞΙΕΣ και τις ηθικές ΑΡΧΕΣ μας, να απαιτώ ΕΝΤΙΜΕΣ συμπεριφορές , ΙΣΟΝΟΜΙΑ και προπάντων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Άλλωστε, γι’ αυτό δεν καταθέσατε όλοι εσείς κύριοι, σήμερα λίγο νωρίτερα εκείνο το δάφνινο στεφάνι;
Για την Πατρίδα και για τους Έλληνες που χύσανε το αίμα τους;
Γι’ αυτό το λόγο, δεν στέκεστε ΠΡΟΣΟΧΗ στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου;
Γι’ αυτό το μέλλον που οραματιζόμαστε για τα παιδιά μας, δεν χειροκροτούμε και τα καμαρώνουμε, εμείς τώρα εδώ;
ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ διότι πιστεύω ότι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ να καταθέτετε στεφάνι για τούτον εδώ το τόπο και τους ανθρώπους του.
ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ διότι οι πράξεις σας έχουν δείξει άλλα, από αυτά που ορκιστήκατε στην Βουλή των Ελλήνων.
ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε μια συμβολική θέση, για όσους ενώ αδιαφορούν, τολμούν να διοικούν ένα κράτος ανάλγητο, που δεν είναι φτιαγμένο για να συνδράμει τους πολίτες, αλλά μόνο το δικό τους όφελος.
ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ διότι δεν σεβαστήκατε τον Έλληνα και την πατρίδα που σας μεγάλωσε.

ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!

Προκαλώ και προσκαλώ,  όποιον από εσάς τολμά και μπορεί να σηκώσει ψηλά το κεφάλι και να κοιτάξει όλους ΕΜΑΣ κατάματα όπως πρέπει σε έναν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ, χωρίς φόβο και χωρίς τύψεις για τις μέχρι τώρα πράξεις και ενέργειές του, να περάσει στην απέναντι πλευρά και να ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου