Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Αρκετά με την πολιτισμένη στάση, η κοροϊδία έχει και τα όρια της

Όλοι θυμόμαστε την κατάπτυστη δήλωση του Γιάννη Δριμάλα συνεργάτη του  Αχαιού ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.Αλλά και την δήλωση Νικολόπουλου στην Ανατροπή του Πρετεντέρη ότι δεν είναι συνεργάτης του.
Επανέρχομαι στο θέμα διότι δεν ανέχομαι να υποτιμά κανείς την νοημοσύνη μας. θέλαμε τόσα χρόνια και ανεχόμαστε όλους αυτούς που μας δούλευαν ψιλό γαζί αλλά και η κοροϊδία έχει τα όρια της, κι εσείς «κύριε» τα έχετε ξεπεράσει.

Μπορείτε εύκολα να διαψεύσετε τα λεγόμενα όλων μας, που ξέρουμε πολύ καλά την σχέση σας με τον Δριμάλα, αφού όλοι ζούμε στην Πάτρα και καλώς ή κακώς γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας. 
Έχετε δίκιο ο Δριμάλας ποτέ δεν υπήρξε Διευθυντής του πολιτικού σας γραφείου, ήταν και εξακολουθεί να είναι όμως ένας από τους στενούς σας συνεργάτες, εκτελώντας τις περισσότερες φορές χρέη οδηγού.

Εμένα και άλλους πολλούς μπορείτε να μας διαψεύσετε, διαψεύστε τώρα και την δική σας φωτογραφία και την δική σας δήλωση για την σχέση σας με τον Δριμάλα (η φωτογραφία είναι από κοινωνικό γεγονός και τα υπόλοιπα πρόσωπα έχουν καλυφθεί γιατί δεν φταίνε σε τίποτα να εκτίθενται ).

Στα σκαλοπάτια της εκκλησίας, στο μέσον δύο παιδικών φίλων, εγώ. Στενοί και πολύτιμοι πια συνεργάτες μου, ο... και ο Γιάννης Δριμάλας


Σε αυτό το βίντεο ο Δριμάλας είναι συνεχώς δίπλα σας (με το καφέ δερμάτινο μπουφάν) διαψεύστε και αυτή την εικόνα.
 http://www.youtube.com/watch?v=32Cw0zSnWCo

Αν είχατε την πολιτική εντιμότητα και σθένος θα παραδεχόσασταν εξ αρχής την πραγματική σας σχέση με τον Δριμάλα και δεν θα κρυβόσασταν πίσω από το δάχτυλό σας. Πέρασαν τόσες μέρες και δεν κάνατε την παραμικρή δήλωση για το θέμα παρά μόνο ότι δεν είναι Διευθυντής του γραφείου σας, και να τον "κρύψετε" για να μην φαίνετε. Για την δήλωση του κουβέντα όμως. Άρα ελεύθερα πια κι εμείς μπορούμε να υποθέσουμε ότι υιοθετείτε τις δηλώσεις του συνεργάτη σας.

Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η συμπεριφορά που σας χαρακτηρίζει.

Ας πέσουν λοιπόν οι μάσκες και ας αποφασίσει ο καθένας ποιος θα τον εκπροσωπήσει αύριο.

Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον βουλευτή Νικολόπουλο, ίδια θα ήταν η στάση μου απέναντι σε οποιονδήποτε βουλευτή είχε προκύψει αντίστοιχο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου